Luisterreis: koren in Oxford en Cambridge

Genieten van de topkoren van Engeland op hun thuislocatie!

€nvt
Busreis 5 dagen 2020 mogelijk najaar opstap: Groningen, Zwolle, Amersfoort

Luisterreis: koren in Oxford en Cambridge

Deze reis is in voorbereiding... Mogelijk te bezoeken koren: - King's College Choir Cambridge - St. John's College Choir Cambridge - Trinity College Choir Cambridge - Clare College Choir Cambridge - New College Choir Oxford - Magdalen College Choir Oxford - Christ Church Cathedral Choir Oxford

informatie

OPSTAPPLAATSEN
– Groningen
– Zwolle
– Amersfoort

INBEGREPEN

  • INFORMATIE VOLGT

Programma van dag tot dag

INFORMATIE VOLGT

Donderdag - Heenreis
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag

Bekijk ook deze reizen!

Laat u verrassen en onderdompelen in cultureel Europa met de veelzijdige reizen van Velvision!

vol

Koorreis Duitsland

Wittenberg, Eisleben, Weimar

In oktober 2019 reizen we met het Noordermannenkoor uit Rijssen naar Lutherstadt Wittenberg, Lutherstadt Eisleben en het prachtige stadje Weimar (UNESCO werelderfgoed). Daarnaast brengen we een bezoek aan herinneringskamp Buchenwald. Het koor zal zingen in de Stadtkirche in Wittenberg en in de Petri-Pauli-Kirche in Eisleben.

€ 397

Muziekreis Duitsland

Leipzig, Quedlinburg, Halle en Matthäus Passion

Beleef de Matthäus Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waar Bach ook begraven ligt. Ook bezoeken we de stad Halle waar o.a. G.F. Händel woonde en werkte. Daarnaast brengen we een bezoek aan het werelderfgoed stadje Quedlinburg.
muziekreis Engeland

Koren in Cambridge en Oxford

Deze reis is in voorbereiding. Als er meer duidelijkheid is over de Brexit, zal deze reis definitief worden. We gaan luisteren naar koren in de twee belangrijkste universiteitssteden van Engeland.