Toscane, Umbrië en Rome

Prachtige cultuurreis naar de mooiste streken van Italië met: Florence, Vinci, Lucca, Urbino en Rome (in voorbereiding)

Vliegreis 8 dagen oktober 2020 Luchthaven Schiphol

Toscane / La Marche

Samen met Credo travel werkt VELVISION aan een prachtige en exclusieve 8-daagse reis naar Toscane, Umbrië en Rome met ook steden als Florence, Vinci, Assisi en Lucca. We treden o.a. in de voetsporen van Leonardo da Vinci en schilder Rafaël maar brengen ook een bezoek aan het Vaticaan, de St. Pieter en de Sixtijnse kapel. Heerlijk eten, muziek en mooie steden maken de reis compleet. Dat kan in Italië!

informatie

In maart 2020 volgt er meer informatie over deze reis.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Laat het ons weten via de button ‘houd mij op de hoogte’ bovenaan deze pagina. We sturen je dan een e-mail zodra er meer bekend is over deze bijzondere reis!

Programma van dag tot dag

INFORMATIE VOLGT

dag 1
dag 2
dag 3
dag 4
dag 5
dag 6
dag 7
dag 8

Bekijk ook deze reizen!

Laat u verrassen en onderdompelen in cultureel Europa met de veelzijdige reizen van Velvision!

vol

Koorreis Duitsland

Wittenberg, Eisleben, Weimar

In oktober 2019 reizen we met het Noordermannenkoor uit Rijssen naar Lutherstadt Wittenberg, Lutherstadt Eisleben en het prachtige stadje Weimar (UNESCO werelderfgoed). Daarnaast brengen we een bezoek aan herinneringskamp Buchenwald. Het koor zal zingen in de Stadtkirche in Wittenberg en in de Petri-Pauli-Kirche in Eisleben.

€ 397

Muziekreis Duitsland

Leipzig, Quedlinburg, Halle en Matthäus Passion

Beleef de Matthäus Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waar Bach ook begraven ligt. Ook bezoeken we de stad Halle waar o.a. G.F. Händel woonde en werkte. Daarnaast brengen we een bezoek aan het werelderfgoed stadje Quedlinburg.
muziekreis Engeland

Koren in Cambridge en Oxford

Deze reis is in voorbereiding. Als er meer duidelijkheid is over de Brexit, zal deze reis definitief worden. We gaan luisteren naar koren in de twee belangrijkste universiteitssteden van Engeland.