Luisterreis Cambridge Oxford

Titel koorreis

Kleine toelichting

Busreis 5 dagen 2021 opstap: Groningen, Zwolle, Amersfoort

Koren in Oxford en Cambridge

We luisteren mogelijk naar koren als: - King's College Choir Cambridge - St. John's College Choir Cambridge - Trinity College Choir Cambridge - New College Oxford - Magdalen College Choir Oxford - Christ Church Cathedral Choir Oxford - Ely Cathedral Choir Daarnaast is er ruim de gelegeneid deze prachtige steden te bekijken. Ook hopen we een imposant kasteel te bezoeken zoals Windsor Castle, Highclere Castle (Downton Abbey) of Wimpole Hall

informatie

We wachten de Brexit af en gaan daarna een planning maken.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Laat het ons weten via de knop ‘houd mij op de hoogte’ bovenaan deze pagina. We sturen je dan een e-mail zodra er meer bekend is.

Programma van dag tot dag

INFORMATIE VOLGT

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Bekijk ook deze reizen!

Laat u verrassen en onderdompelen in cultureel Europa met de veelzijdige reizen van Velvision!

vol

Koorreis Duitsland

Wittenberg, Eisleben, Weimar

In oktober 2019 reizen we met het Noordermannenkoor uit Rijssen naar Lutherstadt Wittenberg, Lutherstadt Eisleben en het prachtige stadje Weimar (UNESCO werelderfgoed). Daarnaast brengen we een bezoek aan herinneringskamp Buchenwald. Het koor zal zingen in de Stadtkirche in Wittenberg en in de Petri-Pauli-Kirche in Eisleben.

€ 397

Muziekreis Duitsland

Leipzig, Quedlinburg, Halle en Matthäus Passion

Beleef de Matthäus Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waar Bach ook begraven ligt. Ook bezoeken we de stad Halle waar o.a. G.F. Händel woonde en werkte. Daarnaast brengen we een bezoek aan het werelderfgoed stadje Quedlinburg.
muziekreis Engeland

Koren in Cambridge en Oxford

Deze reis is in voorbereiding. Als er meer duidelijkheid is over de Brexit, zal deze reis definitief worden. We gaan luisteren naar koren in de twee belangrijkste universiteitssteden van Engeland.