Koorreis Heidelberg, Straatsburg, Limburg an der Lahn

Mannenkoor Leek zingt op prachtige locaties in Duitsland en Frankrijk

Busreis 4 dagen 29 april t/m 2 mei 2020 opstap: Leek

Zingen op mooie locaties in Duitsland en Frankrijk

Christelijk Mannenkoor Leek reist naar o.a. het prachtige stadje Limburg an der Lahn waar het in de Dom mag zingen. Verder wordt een bezoek gebracht aan kasteel Heidelberg en wordt er in de stad een concert gegeven. Ook staat een bezoek aan het Europarlement in Straatsburg op het programma met aansluitend een concert in de binnenstad van deze imposante stad.

informatie

OPSTAPPLAATS
– Leek

Programma van dag tot dag

INFORMATIE VOLGT

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Bekijk ook deze reizen!

Laat u verrassen en onderdompelen in cultureel Europa met de veelzijdige reizen van Velvision!

vol

Koorreis Duitsland

Wittenberg, Eisleben, Weimar

In oktober 2019 reizen we met het Noordermannenkoor uit Rijssen naar Lutherstadt Wittenberg, Lutherstadt Eisleben en het prachtige stadje Weimar (UNESCO werelderfgoed). Daarnaast brengen we een bezoek aan herinneringskamp Buchenwald. Het koor zal zingen in de Stadtkirche in Wittenberg en in de Petri-Pauli-Kirche in Eisleben.

€ 397

Muziekreis Duitsland

Leipzig, Quedlinburg, Halle en Matthäus Passion

Beleef de Matthäus Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waar Bach ook begraven ligt. Ook bezoeken we de stad Halle waar o.a. G.F. Händel woonde en werkte. Daarnaast brengen we een bezoek aan het werelderfgoed stadje Quedlinburg.
muziekreis Engeland

Koren in Cambridge en Oxford

Deze reis is in voorbereiding. Als er meer duidelijkheid is over de Brexit, zal deze reis definitief worden. We gaan luisteren naar koren in de twee belangrijkste universiteitssteden van Engeland.