Matthäus-Passion in Leipzig --in voorbereiding--

Beleef de Johannes Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde!

€ ---
Muziekreis data volgen 3 dagen opstap: Groningen, Zwolle, Enschede

Terug naar de basis

Beleef de Matthäus-Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waarin Bach ook begraven ligt. Net als toen, wordt de Johannes Passion uitgevoerd door het Thomanerchor (dat bestaat uit jongens en mannen), nu begeleid door het Gewandhaus Orchester en met medewerking van internationaal befaamde solisten. Dit concert is bij de prijs inbegrepen. Naast een bezoek aan de uitvoering van dit meesterwerk brengen we een bezoek aan.... --in voorbereiding--

Informatie

OPSTAPPLAATSEN: - Groningen - Zwolle - Enschede INBEGREPEN: - Vervoer per luxe touringcar - Verblijf in ****Hotel in centrum van Leipzig met ontbijt en eenmaal 3-gangen diner - 3-gangen diner in restaurant Das Alte Rathaus in Leipzig - Entreebewijs Matthäus-Passion in de Thomaskirche in Leipzig - in voorbereiding - in voorbereiding - in voorbereiding - in voorbereiding NIET INBEGREPEN: - Lunches - Diner dag 3 - drankjes bij diners - Reis- en annuleringsverzekering - Toeslag eenpersoonskamer € --- minimaal aantal deelnemers is 30 programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Dagprogramma

We gaan niet alleen naar het concert luisteren. Ook bezoeken we --in voorbereiding--

Dag 1 - Reis vanaf Groningen, Zwolle en Enschede
Dag 2 - Leipzig en Mattäus-Passion
In de middag een 3-gangen diner in Restaurant Das Alte Rathaus aan de Markt in Leipzig. ‘s Avonds bezoeken we de uitvoering van de Matthäus-Passion van Bach in de Thomaskirche m.m.v. het Thomanerchor, het Gewandhaus Orchester en diverse internationaal befaamde solisten. Na het concert is er gelegenheid om in de stad nog te ‘borrelen’.
Dag 3 - Bezoek aan.... --in voorbereiding--

Onze andere reizen

Bekijk ook eens een van onze andere reizen!

vol

Koorreis op maat

Engeland 2018

We zijn met een koor naar Engeland geweest om onder andere evensongs te zingen in majestueuze kathedralen. Deze reis was een groot succes, mede door het prachtige weer!

€ 397

Culturele reis

Leipzig, Köthen, Eisleben en Johannes Passion

Beleef de Johannes Passion van J.S. Bach op de plaats waar Bach het ooit zelf uitvoerde, in de Thomaskirche in Leipzig. De kerk waar Bach ook begraven ligt.

€ 467

Engeland

Tuinen en Landhuizen

We zien vele bijzondere tuinen en kassen rondom typisch Engelse landhuizen en ruïnes. Ook zal het bezoeken van een stad als Canterbury niet ontbreken.