Koorreizen op maat

Koorreizen op maat

Zingen in het buitenland!

Steeds meer koren nemen de stap om eens over de landsgrenzen heen te kijken en op prachtige locaties in Europa te zingen. Een geweldige belevenis! Wij hebben al een aantal jaren ervaring met het organiseren van reizen voor koren en weten wat daarbij komt kijken. Graag nemen wij de organisatie van uw reis op ons, zodat u kunt doen waarvoor u op reis gaat: zingen en genieten! We wisselen de muzikale activiteiten graag af met culturele uitstapjes of vrije tijd op een mooie locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend overleg voor een ‘reis op maat’.

En, waar gaat de reis naartoe?

In de afgelopen jaren hebben we met koren gezongen op vele fantastische locaties in Europa. Graag overleggen we met u wat de wensen zijn van uw koor. Van Berlijn tot Praag, van Londen tot Parijs en van Keulen tot Geneve, we maken er een onvergetelijk mooie reis van.

Velvision: alles uitstekend geregeld!

Het ene koor wil vooral concerten zingen in het buitenland, het andere koor wil gewoon op mooie locaties ‘vrij’ zingen. Weer een ander koor wil voor een uitwisseling naar het buitenland waarbij wij de reis organiseren en niet de optredens. Alles is te overleggen. Hoe mooi is het om eens te zingen in de Thomaskirche in Leipzig, de kerk waar J.S. Bach werkte. Of zingen in de indrukwekkende Dom van Keulen. Ook Frankrijk heeft veel moois te bieden zoals de kathedraal van Reims of de grootste gotische kathedraal van het land, in Amiens. En wat is er mooier dan te zingen in de bakermat van de koormuziek: Engeland. Met je koor een echte Evensong zingen in de imposante kathedraal van Lincoln bijvoorbeeld. Maar we kunnen het zingen ook combineren met het luisteren naar Engelse koren. Na zelf gezongen te hebben wonen we een Evensong bij van het beroemde King’s College Choir bijvoorbeeld. Dit zijn zomaar een paar ideeën.

5 dagen

Luisterreis Cambridge Oxford

We beluisteren de mooiste koren van Engeland!

BEKIJK DEZE REIS
Luxe touringcars

We reizen altijd met luxe touringcars met toilet en koffie- en theefaciliteiten.

Vaste chauffeurs

We werken met vaste chauffeurs. Dat reist wel zo vertrouwd!

Uitstekende hotels

We regelen 3- of 4-sterren hotels op basis van halfpension (met ontbijt en diner). Kamers zijn altijd voorzien van eigen badkamer, tv en WiFi

Wij regelen de overtocht

Wij boeken de overtocht indien van toepassing.

Goede info

Tijdens de reis ontvang je elke dag de nodige informatie over deze dag, inclusief plattegronden van de te bezoeken locatie.

Zingen

Als je een koorreis maakt organiseren wij de locaties waar je als koor 'vrij' mag zingen, waar een concert gegeven kan worden of waar je met je koor een Evensong kunt zingen

Cultuur!

We regelen culturele uitstapjes naar steden, kastelen, kerken, musea et cetera!

Voorpret

Om je in de stemming te brengen en om alle nodige informatie door te geven, sturen we vooraf enkele nieuwsbrieven. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw koor!