Reis Mattheüs Passion Leipzig staat Online!

Net als in het afgelopen jaar 2019, gaan we ook in 2020 weer naar Leipzig. Ditmaal is ons doel de Mattheüs Passion in de Thomaskirche in Leipzig en meer. We reizen op de heenweg naar Magdeburg waar we de imposante Dom bekijken. Op de tweede dag bezoeken we het stadje Halle, waar componist G.F. Händel woonde. We bezoeken zijn huis. Hoogtepunt van deze reis is het bijwonen van de Mattheüs Passion van J.S. Bach in de Thomaskirche in Leipzig, waar de componist werkte en waar hij ook begraven is. Op de terugweg bezoeken we het wonderschone stadje Quedlinburg dat niet voor niets op de werelderfgoedlijst staat! De kaarten zijn besteld, het hotel is geregeld, restaurants geboekt…  Het inschrijven kan beginnen! Het wordt een onvergetelijke belevenis! Kijk bij het reisaanbod voor meer informatie.