Twee nieuwe reizen voor 2019 online!

De nieuwste reizen van VELVISION staan online! Twee prachtige maar ook zeer verschillende reizen. De ene reis neemt je mee naar de plaats waar componist Johann Sebastian Bach leefde en werkte. We bezoeken twee plaatsen waar Bach werkte: Köthen en Leipzig. We bezoeken het Slot van Köthen en het Bach museum in Leipzig. Als hoogtepunt van deze reis bezoeken we de uitvoering van Bach’s Johannes Passion in de Thomaskerk. Dit is de plek waar hij het zelf ook uitvoerde met zijn Thomaner Chor. Ook nu voert dit koor het uit onder begeleiding van het Gewandhaus Orchester en internationaal befaamde solisten! Tot slot van de reis bezoeken we nog het prachtige Eisleben, waar Maarten Luther is geboren en gestorven.

De tweede reis gaat de andere kant op, naar het Zuidwesten van Engeland. We bezoeken Tuinen en Landhuizen in “de tuin van Engeland”. Wat dacht je van Godinton House and Gardens, Great Dixter House and Gardens of Hever Castle and Gardens. Ook bezoeken we het Landhuis en landgoed van Winston Churchill. Alles ligt er nog precies zo als hij het heeft achtergelaten. Vrije tijd hebben we in de oude plaatsen Rye en Canterbury. Het belooft een prachtige reis te worden in de mooiste tijd van het jaar!